تحولات منطقه

قدس آنلاین: کارگردان فیلم سینمایی سیانور گفت: این فیلم تاریخ را بدون بزرگ‌نمایی، سیاه نمایی و کلیشه‌های رایج به تصویر می‌کشد و نقش‌ها واقعی بودند.

به تصویر کشیدن تاریخ به شکل حقیقی خود در فیلم سینمایی سیانور
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بهروز شعیبی در نشست خبری فیلم سینمایی «سیانور» که در محل پردیس سینما هویزه مشهد برگزار شد، اظهار داشت: به‌عنوان یک هنرمند برخاسته از شهرستان وقتی به اینجا می‌آیم حالم خوب است اما متاسفانه تمام و امکانات و جریان کاری در مرکز متمرکز شده درحالی که خاستگاه و علایقمان در جایی دیگر است.

وی افزود: اگر تقسیم انرژی و امکانات در همه کشور باشد، نخستین شهری که برای فیلم سازی به آنجا می‌روم، مشهد است و حتی شاید ماندگار شوم اما این مسئله احتیاج‌ به یک جریان مدیریتی دارد.

کارگردان فیلم سیانور تصریح کرد: در حال حاضر 90 درصد کارگردانان ما اهل شهرستان‌های مختلف هستند اما 99 درصد فیلم‌ها در تهران ساخته می‌شود.

شعیبی با بیان اینکه سینمای ما دارد کوچک می‌شود، گفت: حتی در جشنواره‌ها و داوری ما هم محدوده خاصی از فیلم‌ها را مدنظر می‌گیرند و فیلم‌هایی که اندکی با گونه‌های متداول متفاوت باشند، داوری نمی‌شود.

وی ادامه داد: واقعیتی که در سینمای وجود دارد بر این اساس که سینمای ایران توسط عده‌ای روز به روز کوچکتر می‌شود چرا که در هر دوره‌ای شیوه یک فیلمساز مورد تقلید قرار می‌گیرد و این شیوه غلطی برای سینما ما است.

کارگردان سینمای ایران افزود: افرادی که تنوع در پیش گرفتند مهجور ماندند در واقع تنوع سبب می‌شود که شاید بهروز شعیبی نفع نبرد اما تنه سینمای ما را تنومندتر می‌کند.

شعیبی با بیان اینکه فیلم سیانور بازیگری پیچیده و سختی بود تصریح کرد: کاری مثل این فیلم در این چندسال ساخته نشده است. این فیلم تاریخ را بدون بزرگ‌نمایی، سیاه نمایی و کلیشه‌های رایج به تصویر می‌کشد و نقش‌ها واقعی بودند.

وی گفت: گردآوردن بازیگران در کنار هم اتفاق خاصی بود؛ در این فیلم یک دوره تاریخی را از دریچه نقش می‌بینیم و بازیگرانی مثل حامد کمیلی، مهدی هاشمی، بهنوش طباطبایی و غیره نقش متفاوتی دارند و این اثر یکی از بهترین اتفاقات زندگی من است.

سید محمود رضوی تهیه کننده فیلم سیانور امشب در نشستی خبری در پردیس سینمایی هویزه مشهد درباره داستان فیلم، اظهار داشت: سیانور یک فیلم پلیسی عاشقانه است که در سال 1354 اتفاق می‌افتد و در یک بستر عاشقانه قسمت‌های ملتهب آن سال را به تصویر می‌کشد تا مردم یک فیلم جذاب ببینند.

وی افزود: این فیلم با 10 سینما در تهران و حدود 6-5 سینما در شهرستان تاکنون فروش خوبی داشته و این پاسخی به همه بی‌مهری‌های مسئولان و غیر مسئولان به این فیلم است.

رضوی درباره حضور فیلم سیانور در جشنواره فجر تصریح کرد: تمام قوانین و نقایصی که در جشنواره می‌تواند وجود داشته باشد پذیرفته و تابع جشنواره بودیم‌ دلخوری‌های خود را از حذف ناحوانمردانه فیلم مطرح کردیم اما قصد تخریب هیچکس را نداریم.

تهیه کننده فیلم سیانور با اشاره به اینکه در اکران نیز حمایتی از این فیلم صورت نگرفته  است، گفت: وقتی فیلمی تنها با 10 سالن اکران می‌شود یعنی حمایت نشده و ما با پشتوانه مردم و رسانه‌ها جلو می‌رویم به‌طوری که فیلم در همین 10 سالن در روز اول 40 میلیون و در روز دوم 45 میلیون تومان می‌فروشد.

وی افزود: از شهرداری مشهد و معاونت فرهنگی این شهرداری بابت حمایت‌هایی که در زمینه تبلیغات فیلم از ما داشتند تشکر می‌کنم اتفاقی که حتی در تهران نیفتاده است.

بهنوش طباطبایی بازیگر فیلم سیانور نیز با بیان اینکه سیانور یک فیلم معمولی نیست، اظهار داشت: این فیلم معمولی ساخته نشده و معمولی نیز نمی‌شود به آن نگاه کرد. تماشای این فیلم نگاه ظریف، عمیق و دقیق می‌خواهد و اگر این اتفاق بیفتد هدف عوامل سیانور محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه هر سوژه‌ای فصل و زمان خودش را دارد، گفت: باید وقتش برسد تا شکوفا شود. سال 90 کار ساخت سریالی درباره تاریخچه مجاهدین قبل از انقلاب بررسی شد اما تولید نشد تا اینکه سال گذشته بهروز شعیبی پیشنهاد ساخت فیلمی درباره تاریخ معاصر را مطرح کرد و به ساخت سیانور انجامید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.